Σάββατο 9 Απριλίου 2011

μαλακίες γονέων.......

μετά από μια εβδομάδα γεμάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ με νούμερα και γράμματα ήρθε επιτέλους η παρασκευή .. αλλά σήμερα είναι μια ξεχωριστή παρασκευή για διάφορους λόγους ... ο πρώτος είναι ότι θα γυρίσω πάλι πίσω στην ελλάδα που τόσο αγαπάμε να μισούμε ... οι υπόλοιποι είναι ότι ξεμπέρδεψα και έχω χρόνο να ασχοληθώ να σκεφτώ και να κάνω πράγματα που εγώ θέλω ... but this is non of your bussines !
στρίβω ένα τσιγάρο όπως κάθε βράδυ άλλωστε, η μουσικούλα χαμηλά να παίζει να γεμίζει το δωμάτιο που σε λίγο θα μείνει άδειο και το μυαλό καθαρό και θολωμένο ταυτόχρονα.
βλέποντας διάφορες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης κάπου άκουσα ότι από την δημιουργεία του ελληνικού κράτους έχουμε ψηφίσει για 28 διαφορετικούς πρωθυπουργούς εκ των οποίων οι 23 είναι δια της κληρονομικής διαδοχής ... 23!
δηλαδή 3-4 οικογένειες διοικούν αυτό τον έρμο τόπο ... και αναρωτιέμαι τι σκατά έχει αυτό το αίμα δηλαδή ... που περνά από γενιά σε γενιά και κάνει τόσο ικανούς έξυπνους και δημιουργικούς (?) ηγέτες ? ...
ένταξει ο προπαππους μου να ψηφίζει τους " ευεργέτες " της χώρας αγράμματοι άνθρωποι ότι τους λέγανε κάνανε ... αλλά οι παππούδες οι γιαγιάδες μας? και ακόμη χειρότερα οι γονείς μας ? ( στην σαπίλα της νεολλέας που καταδεχεται αυτά τα χάλια θα αναφερθώ λίγο πιο μετά ) άντε να συγχωρέσω και τους παππούδες μας αλλά οι γονείς μας ? πείτε μου πως? πως μπορείτε να τους συγχωρέσετε ? τηλεοράσεις είχαν ενημέρωση είχαν πως ? μα πως άφησαν να ξεπέσει έτσι η χώρα μας? ρώτησα τη μάνα μου γιατί το έκανε αυτό σε εμένα και στο μέλλον του τόπου μου και η απάντηση της ήταν περισσότερο από τραγική ... δεν υπήρξε κάτι άλλο να ψηφίσω ... ΕΣΕΊΣ δεν δώσατε της ευκαιρίες σε άλλους να αναδειχτούν και να που μας καταντήσατε... να ζητιανεύουμε σαν πόρνες για λίγο σπέρμα από της ευρώπη λεφτά λεφτά λεφτά ....δάνεια να καλυφθούν αλλά δάνεια ... και καθημερινα να μένετε άνεργοι και να σας κόβουν τα λεφτά ... ΕΣΕΊΣ ψηφίζατε τους σάπιους ως το κόκκαλο πολιτικούς να σας κάνουν τα ρουσφέτια κ πλέον κλαίτε για την ελλειψη αξιοκρατίας ... ΕΣΕΊΣ πολιτικοποιηθηκατε σύμφωνα με το τι σας έλεγε ο μπαμπά σας και μάλιστα βαφοσασταν μέχρι κόκκαλο για το κόμμα ... αφισοκολλουσατε μέσα στις νύχτες για να πάρετε μια θέση στο δημόσιο ... γλυφατε τα παπάρια του κάθε πολιτικού για μια στάλα της δικής σας αξιοκρατίας .... εσείς περνάτε τηλέφωνα να σβήσετε της κλήσεις ... εσείς εσείς εσείς .... και τώρα τι ? πείτε μου τι ? σας χαλάει ? μόνο εμάς δεν σκεφτήκατε τα παιδιά σας .. το μέλλον μας... αρκει να βολευτεί ο κώλος σας σε καμία καρεκλίτσα και όλα καλά .... και να διαιωνίζεται η σαπίλα και να μπαινει πιο βαθιά μέσα στη σάρκα σας και να θέλετε κιαλο ... ο πάγκαλος είπε ότι τα φάγαμε μαζί ... και όλοι πέσατε πάνω του ... όχι ότι οι πολιτικοί είναι άγιοι αλλά ΕΣΕΊΣ τους δώσατε την δύναμη εσείς τους κάνατε νοματέους ΕΣΕΊΣ τους γλυφατε !!! άρα ΕΣΕΊΣ φταίτε και είσαστε υπεύθυνοι για ότι γίνετε σήμερα σαυτη τη χώρα . πριν από τους πολιτικούς εάν μπορούσα, θα έβαζα στο ειδώλιο του κατηγορουμένου όλους εσάς που ψηφίζατε τόσα χρόνια πασοκ και νέα δημοκρατία και θα κατηγορούσα εσάς ! είσαστε υπεύθυνοι για το σημερινό αίσχος κανένας άλλος ... αλλά εμείς ti φταίμε ? ti φταίνε τα νέα παιδιά να μένουν άνεργα ? ti φταίνε οι υπόλοιπες γενιές να πληρώνουν τα ΓΑΜΗΣΙΆΤΙΚΑ τα δικά σας ? επειδή τα σάββατα θέλατε να πηγαίνετε μπουζούκια, το καλοκαίρι μαλδίβες και το χειμώνα ελβετία να παίρνετε δάνεια ακόμη και για το χαλάκι της πόρτας?  επειδή θέλατε και θέλετε να πληρωνοσαστε χωρίς να δουλεύετε ? εισαστε άξιοι των επιπτώσεων αλλά εμείς ti φταίμε ?

ας πάμε και στην νοελε(ρ)α ... ΞΥΠΝΆΤΕ ΖΏΑ ... βλέπουμε τα πανεπιστήμια γεμάτα πολιτικές παρατάξεις το μόνο που έξω να πω είναι ότι είσαστε πιο σιχαμένοι και απο τα σκατά που πατάς στο δρόμο ... είσαστε η καινούργια γένεια που θα αλλάξει την χώρα είσαστε το μέλλον και αντί να ανοίξετε τα άδεια κεφάλια σας αν σκεφτείτε πάτε σαν πρόβατα στη σφαγή ... είσαστε πιο σιχαμένοι γιατί οι ιδεολογίες που έίναι φυτεμένες στο ηλίθια μυαλά σας είναι πιο σάπιες και βρωμάνε χειρότερα και από σκατά .... που είναι η κριτική σκέψη ? που είναι το πνεύμα ? και οι πρυτάνεις τι σκατά κάνουν για αυτό ? πως επιτρέπουν στους ναούς της μόρφωσης να ταπεινώνεται έτσι το πνεύμα ? πως επιτρέπουν τα νέα παιδιά να βυθιζονται έτσι μέσα στη σαπίλα ? όλα είναι συμφεροντα το ξέρω αλλά ως ποτέ ? που είναι οι πνευματικοί άνθρωποι αυτής τη χώρας? που είναι αυτοί που θα βάλουν ένα τέλος ? και σαν πρόβατα στη σφαγή ακολουθειτε ΠΙΣΤΆ τα βήματα των γονειών σας με κλειστό μυαλό και μάτια χειραγωγημένοι από ΜΜΕ και κάθε ξεκωλάκι που με ένα μίνι θα σε βάλει στο κόμμα ... προχωράς ακάθεκτος να γίνεις ότι ακριβώς κράζεις ότι ακριβώς σε έφερε εδώ και ότι ακριβώς θα σε κάνει αύριο να ψάχνεις για δουλειά και να συμβιβαζεσε με 400 ευρώ το μήνα .... ΕΜΕΊΣ φταίμε ... οι γαμημένες νοοτροπιες και η καλοπέραση .... η λαμογιά και η ζούλα ...

ο σοφός λαός είπε μαλακίες γονέων παιδεύουσι τέκνα ......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου